King’s College London: The Vault
15 March 2019
NHS Health Centre
15 March 2019

Student Union

Project Details

Reds10 were employed for the relocation of a multi-faceted student union space. The brief called both for areas where students can socialise and those where they can study, making the space planning part of the project particularly key.

The overall student union area needed to be split into sections that were both conducive to their individual uses but also did not hinder tasks undertaken in other spaces, while maintaining an open plan, communal feel.

Reds10 designed a space based around several office pods, perfect for tasks that need to be secluded from the main area, and breakout spaces, ideal for larger groups – and so met the client’s brief perfectly.

Key Benefit

Reds10 married communal break out spaces with smaller secluded office pods for a multi-use space in this Student Union refurbishment.
Back to projects

Share this project

Ready to discuss your next project?

Get In Touch